Netflix

Super vijest za obožavatelje: Snimat će se još (najmanje) dvije sezone serije Bridgerton

S.M.

Foto: Netflix

Foto: Netflix

Vruća povijesna drama temeljena na novelama Julie Quinn, pratit će lorda Anthonyja BridgertonaNetflix je i službeno potpisao još dvije sezone hit serije Shonde Rhimes, Bridgerton, prenosi NYP.


“Bridgerton nas je oborio s nogu. Kreativni tim vođen Shondom znao je materijal i dostavio je prekrasnu, emotivnu i romantičnu dramu za naše članove.


Imaju uzbudljive planove za budućnost i mislimo da će publika nastaviti biti oduševljena ovom serijom. Planiramo biti u ‘Bridgerton‘ poslu još dugo vremena”, kazala je direktorica globalne televizije Netflixa.
Vruća povijesna drama temeljena na novelama Julie Quinn, pratit će lorda Anthonyja Bridgertona (Jonathan Bailey) i njegove ljubavne intrige u drugoj sezoni. Glumačkoj se postavi pridružuje i glumica Simone Ashley.


Zahvaljujući knjigama, obožavatelji već mogu predvidjeti u kojem će smjeru ići treća i četvrta sezona.


Priča Anthonyja Bridgertona vjerojatno će pratiti novelu “The Viscount Who Loved Me” u novoj sezoni, a treća bi se sezona trebala koncentrirati na Benedicta Bridgertona (Luke Thompson) poput knjiškog nastavka “An Offer From a Gentleman”. Četvrta sezona pratit će nastavak “Romancing Mister Bridgerton” gdje bi trebali pratiti priču Colina Bridgertona.


Quinn je originalno napisala osam knjiga koje prate i priču Eloise, Francesce, Hyacinth i Gregoryja, a ostaje nam vidjeti hoće li se i sama serija protegnuti na toliko sezona.