Povratak u svijet magije

Johnny Depp više neće glumiti u “Čudesnim zvijerima”. Evo tko će ga zamijeniti

S.M.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Najnoviji nastavak filma trenutno je u produkcijskog faziWarner Bros. u službenoj objavi javlja da će Mads Mikkelsen  (“Rogue One: A Star Wars Story,” “Hannibal,” “Casino Royale”) zamijeniti Johhnyja Deppa u ulozi Gellerta Grindelwalda u trećem nastavku filma “Čudesne zvijeri”.


Najnoviji nastavak filma trenutno je u produkcijskog fazi u studiju Warner Bros. (Leavesden) izvan Londona. Putovanje se nastavlja, a film vraća publiku u omiljeni svijet čarobnjaštva.


Mads Mikkelsen, Foto: REUTERS


Johnny Depp je prošloga tjedna objavio da napušta franšizu nakon što je Warner Bros. zatražio njegovu ostavku. Iako se Depp neće pojaviti u filmu, Indie Wire piše da će svejedno primiti punu plaću. Depp je snimio tek jednu scenu novog filma prije nego je napustio projekt.
Treća instalacija filma u poznatoj je glumačkoj postavi koju predvode oskarovac Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Callum Turner, William Nadylam, Poppy Corby-Tuech, Jessica Williams, Victoria Yeates i Jude Law.


Redatelj i ovog nastavka je David Yates, a producenti su David Heyman, J.K. Rowling, Steve Kloves, Lionel Wigram i Tim Lewis. Izvršni producenti su Neil Blair, Danny Cohen, Josh Berger i Courtenay Valenti, a scenaristi J.K. Rowling i Steve Kloves.


Film bi na velike ekrane trebao stići 15. srpnja 2022. godine.