Želi veliko vjenčanje

Jennifer Lopez priznala: “Prvi put u životu sam sretna s karijerom i ljubavnim životom”

P. N.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Zaručila se s Alexom Rodriguezom u ožujku nakon dvije godine vezeJennifer Lopez je napokon pronašla pravu ljubav sa svojim zaručnikom, umirovljenom MLB zvijezdom Alexom Rodriguezom.


Pedesetogodišnja pjevačica i glumica kazala je za novi broj Varietyja da joj je bivša bejzbolska zvijezda pomogla da pronađe ravnotežu između posla i života.


Lopez kaže da se ona i Rodriguez međusobno podržavaju bez obzira na različite karijere. Rodriguez se povukao iz New York Yankeesa 2016. godine i sada radi kao komentator, savjetnik i mentor bejzbola, piše Yahoo.
“Obožava biti na svakom nastupu na kojem može biti, a ja odlazim na sve utakmice. Bilo je trenutaka u mom životu kada mi je karijera išla odlično, a moj osobni život je bio okej.


Bilo je i trenutaka kada je moj osobni život bio stabilan, ali moja karijera nije bila sjajna”, kazala je popularna pjevačica.


“Ovo je prvi put da imam divan balans. Mislim da mi je to Alex donio. Volim to. Imamo lijep život”, dodala je.


Lopez je mama 11-godišnjim blizancima Emme i Maxu, dok je Rodriguez tata dvjema kćerima, 14-godišnjoj Nataši i 11-godišnjoj Elli. Zaručili su se u ožujku nakon dvije godine veze. Pjevačica je u lipnju rekla da se želi vjenčati s Rodriguezom i imati veliko crkveno vjenčanje.