Bennifer

Jennifer Lopez i Ben Affleck već planiraju zajedničke praznike i putovanja

Portal Novi list

FOTO/Reuters

FOTO/Reuters

Spajanje obitelji zvuči kao epski pothvat.Od debija na crvenom tepihu do Met Gale, Jennifer Lopez i Ben Affleck ovih dana nisu stišali svoju obnovljenu romansu. Čini se da se stvari ne usporavaju. Kako prenosi Entertainment Tonight, njih dvoje su već duboko u procesu zajedničkog planiranja blagdana, što bi moglo uključivati ​​okupljanje djece i više putovanja kako bi se smjestili svi, uključujući bivše Jennifer Garner i Marca Anthonyja.


“Kao da nikada nisu prekinuli, ali ovaj put je sve puno bolje”, rekao je izvor za ET. “Svuda su zajedno i njihovi se prijatelji šale s njima o tome.”


Benniferovi planovi mogu uključivati ​​samostalna putovanja i druženja za djecu. Affleck ima troje djece, 15-godišnju Violet, 12-godišnju Seraphinu i 9-godišnjeg Samuela, a Lopez blizance Emmu i Maxa s M. Anthonyjem.
“Žele provesti praznike zajedno s djecom, a ići će i na samostalna putovanja”, izjavio je izvor. “Žele biti cijelo vrijeme zajedno, a planiraju Dan zahvalnosti i Božić sa svom djecom. Ima mnogo toga za uskladiti pa to shvaćaju.”


Affleck već dugo izgleda bolje nego što je izgledao, a ljubav s Jennifer Lopez nije narušilo aranžman suroditeljstva koji imaju Affleck i Garner.


“Djeca vole J.Lo, a i ona njih J.Lo. Sve je pozitivno”, izjavio je izvor. “Kad je Ben sretan, a djeca sretna, Jen se ne može uzrujati. Jen također kaže da Ben izgleda bolje nego ikad. Ona i Ben se tako dobro slažu u smislu suroditeljstva i sve je dobro “.


Dodatni izvor prethodno je rekao ET -u da i Affleck i njegova bivša partnerica Garner daju prioritet djeci i njihovoj sreći – i da je do sada svima bilo zabavno.


“Bilo im je zabavno biti dio velike obitelji, a djeca uživaju u boljem upoznavanju”, rekao je izvor. “Jen i Ben su praktični roditelji, a djeca su im prioritet pa im je važno da rade stvari koje usrećuje njihove obitelji.”