Novi par

Je li Kim Kardashian našla novog partnera u Van Jamesu

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

Kim Kardashian navodno je pokrenula glasine da izlazi s Van Jonesom usred razvoda od Kanyea Westa.

Obožavatelji 40-godišnje reality zvijezde pretpostavljaju da je romantično povezana s voditeljem CNN-a jer su zajedno radili kao bliski prijatelji. Prošla su samo dva mjeseca otkako je Kim podnijela papire za razvod od repera Kanyea, no čini se da bi mogla imati novi ljubavni interes, prenosi Mirror.


Glasine o izlascima Kim i Van Jonesa počele su se vrtjeti ubrzo nakon što je potvrđeno da se razvodi od supruga Kanyea.


Blizak izvor je prethodno inzistirao da Kim “trenutno ne izlazi s nikim”, a Van je također negirao ova povezivanja, međutim to nije spriječilo javnost da špekulira.


Fanovi su se raspisali na društvenim mrežama: “Zaista se nadam da se Kim Kardashian zapravo zabavlja s Van Jonesom.” Još je jedna osoba podijelila: “Van Jones je dobar izbor. Pametan stabilni momak. Dobar je čovjek i ima svoj novac. Bili bi lijep par.” “OMG! Zaslužuju jedno drugo!” dodala je treća osoba.


Međutim, drugi su nasrnuli na Kim optužujući je da se ‘koristi’ Vanom kako bi joj to pomoglo u procvatu njezine odvjetničke karijere. “Ljudi će na Kim gledati kako je koristila Kanyea kako bi joj pomogao u modnom svijetu, a Van Jonesa kako joj. pomaže napredovati u novoj karijeri”, napisao je jedan bijesni obožavatelj.