Uljepšao mu dan

Hugh Jackson humanom gestom rasplakao beskućnika. Dao mu je sto funti i pozvao ga na večeru

P. N.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Žena koja je svjedočila susretu rekla je da se nije mogla prestati smiješiti dok je gledala situaciju kako se odvija, ali nije shvaćala da je to Jackman dok nije počeo govoritiGlumac Hugh Jackman napravio je nevjerojatno humanu gestu – dao je beskućniku 100 funti i pozvao ga na večeru.


50-godišnji glumac bio je u Glasgowu u Škotskoj na svjetskoj turneji svog novog mjuzikla gdje je s beskućnikom počeo razgovarati i dao mu stotinjak funti.


Žena koja je svjedočila susretu rekla je da se nije mogla prestati smiješiti dok je gledala situaciju kako se odvija, ali nije shvaćala da je to Jackman dok nije počeo govoriti, prenosi LAD Bible.
“Isprva nisam ni primijetila da je to on zato što je nosio kapu, ali sam se zaustavila i vidjela kako stavlja novčanice u ruke beskućnika. Čovjek ga je pitao zašto mu daje novac. Nije ni on prepoznao glumca. Tek kada sam čula njegov naglasak i bolje pogledala, prepoznala sam ga”, kazala je za Evening Times.


“Čula sam ga kako razgovara s beskućnikom o njegovom životu, a onda ga je zamolio da ode s njim na obrok. Beskućnik se smijao govoreći da nije dovoljno dobro odjeven. Hugh se rukovao s njim i otišao, a ja sam otišla do beskućnika i rekla mu tko je on”, nastavila je priču.


Žena kaže da je čovjek izgledao stvarno šokiran i sretan. Rekao joj je da ga je Hugh pozvao na večeru u Blythswood i da mu je žao što je otišao. Nakon toga je prebrojao novac i shvatio da mu je glumac ostavio 100 funti što ga je rasplakalo.