Iva Grgurić

Hrvatska starleta se pohvalila novim grudima, morala ugasiti komentare ispod videa: “A joj…”

Portal Novi list

Iva Grgurić / Foto Screenshot Instagram Iva Grgurić Official

Iva Grgurić / Foto Screenshot Instagram Iva Grgurić Official

Grgurić je objavila video u kojem pozira u kupaćem kostimu s izrezom do pupka. U prvom planu bile su njezine nikad bujnije grudi.Hrvatska starleta Iva Grgurić na Instagramu se pohvalila novim grudima, ali nisu svi među njenih 225 tisuća fanova na ovoj društvenoj mreži objavu dočekali blagonaklono.


Grgurić je objavila video u kojem pozira u kupaćem kostimu s izrezom do pupka. U prvom planu su, naravno, njezine nikad bujnije grudi.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.


 


Objavu dijeli Iva Grguric (@iva_grguric_official)Za svoj je izgled dobila i brojne komplimente, ali, čini se, nemali je broj bio onih koje je šokirao izgled njezinih grudi.


Štoviše, bilo ih je toliko da je starleta ugasila komentare ispod video, piše Dnevnik.hr.


Prenose neke od ranijih komentara: “A joj, kakva si”, “Spojile su ti se grudi”, “Više nemaš dvije, nego jednu”, “Prezgodna si, ali grudi ti izgledaju grozno”, samo su neke od kritika.


Podsjetimo, Iva Grgurić prije dvije godine pobijedila je u srpskom realityju “Zadruga”. Pobjeda joj je donijela medijsku slavu, popularnost na Instagramu ali i novčanu nagradu od 50 tisuća eura.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Iva Grguric (@iva_grguric_official)No, i prije “Zadruge” imala je iskustva pred kamerama. Godine 2014. pojavila se u videospotu za pjesmu “Ludo volim te” dvojca Shomy i Vuki.


Iz spota je vidljivo da je prije estetskih zahvata vidno drugačije izgledala. Koliko, procijenite sami.


U svakom slučaju, čini se da se Grgurić na takve primjedbe previše ne obazire. Na Instagramu rado dijeli svoje privatne i poslovne uspjehe.


Uostalom, kako je sama istaknula, nakon pobjede u “Zadruzi” odlučila je izgraditi karijeru. Ovaj reality show doživjela je kao prečicu u blistavu budućnost.


Zajedljivi komentari ne bi ju trebali u tome spriječiti.