»Zaljubljen«

Hit pjesma vokalnog sastava CAMBI. dobila i videoizdanje. Lokacije iz spota su predivne

Ivana Kocijan

Foto: Screenshot

Foto: Screenshot

Skladba čija je autorica Marija Mirković iz The Frajli dobila grandiozan crno-bijeli spot u režiji Mare MilinVisoko četvrto mjesto na ovogodišnjoj Dori osvojio je splitski vokalni sastav CAMBI. čija je pjesma »Zaljubljen«, sudeći po reakcijama publike i struke, na pravom putu da postane veliki hit.


– »Zaljubljen« je prava bomba od pjesme! To je vjerojatno najbolja stvar koju smo dobili u ruke i jedva smo dočekali da je ljudi čuju. Pjesma je, naravno, ljubavna, ali nije balada, nego izuzetno energična. Glazbu i tekst napisala je Makica, kako od milja zovemo Mariju Mirković – članicu grupe The Frajle, i velika joj hvala što nam je iskazala povjerenje da je iznesemo, izjavili su CAMBI., inače članovi udruge Klapa Cambi iz Splita.


Aranžman pjesme potpisuje Hrvoje Domazet koji je zajedno s Tomislavom Mrduljašem bio zadužen i za produkciju. U međuvremenu je pjesma dobila i svoju pripadajuću videopriču čiju režiju potpisuje poznata fotografkinja Mare Milin, a montažu Denis Golenja.
– Mare je bila idealan izbor za ovu priču jer smo htjeli pjesmi dati umjetničku notu koju može samo Mare Milin, dodali su.


Grandiozan crno-bijeli spot snimljen je u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu i na predivnim lokacijama Kraljičine plaže u okolici Zadra, a u njemu se uz dečke iz vokalnog sastava CAMBI. odjevene u Varteks, pojavljuje i mlada glumica Ana Uršula Najev s kojom su već imali priliku surađivati.


– Uršula se već pojavila u spotu za pjesmu »Oceani ljubavi« u duetu s Nenom Belanom, a zapravo se radi o tome da je i ona jedan od naših prijatelja-suradnika koje sve okupljamo u priči prvog albuma pod nazivom »Zovem prijatelje moje«, dodali su.


Četvorica glavnih vokala Sandro Gerbec, Joško Tranfić, Jure Nikolić i Luka Čulić s opatijske pozornice su ispraćeni ovacijama, a iskreni komentari publike pjesmi »Zaljubljen« prognoziraju svijetlu budućnost.