Zvijezda Indiana Jonesa

Harrison Ford na Siciliji bježao od nasrtljivih obožavatelja, pa izgubio kreditnu karticu

Hina

Reuters

Reuters

U znak zahvale pozirao je s trojicom policajaca koji su mu dostavili kreditnu karticu.  RIM – Policajci sicilijanskog ljetovališta Mondella bili su u nevjerici kada im je muškarac iz Palerma predao izgubljenu kreditnu karticu na kojoj je pisalo – Harrison Ford. Srećom po američkog glumca odlučili su istražiti gubitak kartice.


Zvijezda Indiana Jonesa (79) trenutačno snima najnoviji nastavak Indiane Jonesa na Siciliji i doista je izgubio kreditnu karticu, objavila je policija Mondella u subotu na Facebooku.


Američki glumac u četvrtak je odabrao ljetovalište Mondello da bi ondje proveo nekoliko sati u stankama od napornog snimanja.
No glumca su odmah okružili brojni obožavatelji zbog čega je potražio sklonište u jednome klubu u mjestu, a u strci koja je nastala izgubio je kreditnu karticu.


Dokument je pronašao muškarac iz Palerma te ga je odmah predao policiji. U roku od nekoliko minuta policajci su uspjeli pronaći vlasnika, a uistinu se radilo o Harrisonu Fordu.


Slavni glumac je bio u klubu u koji se ‘skrio’ od nasrtljivih obožavatelja, a prisutni kažu da je bio ugodno iznenađen brzinom kojom mu je vraćena kartica te da mu je laknulo.


U znak zahvale pozirao je s trojicom policajaca koji su mu dostavili kreditnu karticu.