Ograničen broj ulaznica

Željko Joksimović u Opatiji 24. srpnja: Ljetna pozornica ipak će ugostiti popularnog pjevača

P. N.

Željko Joksimović u Opatiji /PR

Željko Joksimović u Opatiji /PR

Za njegove nastupe u zagrebačkoj Areni tražila se ulaznica višeŽeljko Joksimović u Opatiji, koncert koji je došao pod znak pitanja zbog stuacije s koronavirusom, održat će se kako je i planirano odnosno 24. srpnja ove godine na Ljetnoj pozornici.


Popularni pjevač već godinama puni dvorane širom Hrvatske i u susjednim državama. Za njegove nastupe u zagrebačkoj Areni tražila se ulaznica više, a svoj posljednji nastup 2019. godine održao je u Sarajevu ispred 60.000 ljudi.


Nakon što su mnogi priželjkivali, Željko Joksimović napokon dolazi na Ljetnu pozornicu gdje će 24. srpnja održati veliki središnji koncert ljetne turneje.


Joksimović je poznat po zavidnom glazbenom talentu i vokalnim sposobnostima. Glazbeni uzlet doživio je 2004. godine nastupom na Eurosongu s pjesmom “Lane moje”, a kasnije je nanizao seriju uspješnih suradnji s grupom Hari Mata Hari, Jelenom Tomašević i brojnim drugim glazbenicima.


Željko Joksimović u Opatiji 24. srpnja


Broj ulaznica je ograničen,  a cijena ulaznice iznosi 160,00 kuna. Ulaznice se mogu kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8,00 do 16,00 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu i ostalim prodajnim mjestima sustava mojekarte.hr