Obavijest

Zbog najave lošeg vremena koncert Zorice Kondže u sportskoj dvorani u Kastvu

Portal Novi list

Zorica Kondža / Foto press

Zorica Kondža / Foto press

Koncert s Crekvine seli u Sportsku dvoranu Matija Katalinić. Početak je u 21 satVečerašnji koncert Zorice Kondže, u okviru programa 31. Kastafskega kulturnega leta, zbog najave lošeg vremena umjesto na Crekvini bit će održan u Sportskoj dvorani Matija Katalinić u Kastvu s početkom u 21 sat.


Kastafsko kulturno leto za svoju je vjernu publiku ove godine pripremilo još jednu iznimnu glazbenu poslasticu – nastup glazbene dive Zorice Kondže.


U njezinom glasu spajaju se mediteranski temperament s emocijom soula, bluesa i rock and rolla. Nastupila je na brojnim festivalima, a tijekom svoje bogate karijere osvojila je velik broj nagrada i priznanja, kako publike, tako i kritike.
Zvuci mnogobrojnih hitova, kao što su »Zar je voljeti grijeh«, »Sve je noćas protiv nas«, »Tako je lako« i brojnih drugih, garantiraju da će večer na Crekvini biti večer odlične glazbe i dobre zabave.


Ulaznice možete kupiti u festivalskom uredu na Trgu Matka Laginje 5 u Kastvu od 11 do 14 sati ili putem portala www.mojekarte.hr.