GLAZBENI UŽITAK

Tony Cetinski se vratio korijenima: Kao DJ TonyC zabavio punu terasu hotela “Milenij”

Valentina Sablić

Roni Brmalj

Roni Brmalj

Na repertoaru su se našle stvari iz njegovih, kako kaže, najboljih godina, a po reakcijama publike, čini se da je glazba tih godina, bila omiljena mnogimaOPATIJA – Jedan od naših najuspješnijih glazbenika Tony Cetinski ovoga puta kao DJ TonyC pripremio je iznenađenje za goste terase hotela Milenij – vratio se „korijenima“ odnosno svojim počecima bavljenja glazbom i zabavu osigurao puštajući poznate hitove 80-ih i 90-ih godina.


Na repertoaru su se našle stvari iz njegovih, kako kaže, najboljih godina, a po reakcijama publike, čini se da je glazba tih godina, bila omiljena mnogima.

Tony je vrtio svevremenske stvari koje skoro bez iznimke svima griju srca, set listu otvorio je Oliverovom “Ako me voliš”, nastavio je s Gibonnijevom “Temperom” te publici poručio:


– Guštajte, guštajte, krećemo romantično, ali nećete sjediti cijelu večer, vjerujte.


Zatim je zasvirala genijalna Ain’t No Sunshine Billa Withersa. Publika je oduševljeno prihvatila Tonyjev odabir i zabava je krenula.Odličnom atmosferom koja je označila početak njegova DJ nastupa Tony je dokazao da se i u ovom novom vremenu glazbenici mogu prilagoditi te „manjim koracima“ pružiti zabave željnoj publici provod kakav je sigurno dugo očekivala. Izvrsna ljetna zabava na terasi iznad mora dio je programa Opatija Summer Gala Concerts „Music by the Sea“.