Pjevačica Ivana Crnković Noelle

Spot za “Halo” zamalo zabranjen zbog epidemioloških mjera

Ivana Kocijan

Foto: MARKO DŽAVIĆ

Foto: MARKO DŽAVIĆ

Noelle je koreografije za spot pripremala i uvježbavala više od mjesec dana.Mladi producent ZETZ, čije su pjesme u suradnji s Igorom Delačem osvojile radijski eter i vrhove top ljestvica, publici predstavlja novu pjesmu »Halo«, ali i novo ime na glazbenoj sceni – Noelle.


Iza imena Noelle krije se talentirana pjevačica i plesačica Ivana Crnković, koja tim singlom započinje novu glazbenu priču. Pjesmu »Halo« prati zanimljiv i dinamičan spot čiji je nastanak bio ekstremno dramatičan.


Naime, spot je zbog epidemioloških mjera zamalo bio zabranjen. Noelle je koreografije za spot pripremala i uvježbavala više od mjesec dana. Kada se približio termin snimanja i kada je sve već bilo dogovoreno i spremno, uvedene su zabrane okupljanja. U prvi se tren činilo da spot nikako neće biti moguće snimiti, no uz velike napore Noelle i njezinih suradnika uspjeli su dobiti dozvolu Stožera civilne zaštite te je spot uspješno snimljen.
Spot za pjesmu »Halo« snimljen je u produkciji Cinematic studija pod redateljskom palicom Josipa Grizbahera. Autori glazbe i teksta su Ivan i Miroslav Zečić, a aranžman i glazbenu produkciju potpisuje Ivan Zečić (ZETZ)