Naziv još nepoznat

Selena Gomez objavila datum izlaska novoga albuma

P. N.

Foto Instagram

Foto Instagram

Obožavatelji pjevačice već godinama priželjkuju njezin novi album, nakon što je posljednji, Revival, objavljen još 2015. godineDva tjedna nakon što je objavila dvije nove pjesme koje su odmah postale hit, posebno zbog toga što su ih slušatelji povezali s Justinom Bieberom, Selena Gomez sada je napokon objavila i datum izlaska novoga albuma, prenosi Hollywood Life. 


Obožavatelji pjevačice već godinama priželjkuju njezin novi album, nakon što je posljednji, Revival, objavljen još 2015. godine. “Nešto uzbudljivo dolazi”, napisala je Selena prije nekoliko dana, a zatim je objavila kako njezin treći solo album izlazi 10. siječnja sljedeće godine. Osim toga, pjevačica je potvrdila kako će dvije najnovije pjesme biti dio novog albuma, ali je zato njegov naziv još uvijek misterij. Zainteresirani mogu predbilježiti album za koji Selena kaže kako je dnevnik njezinih prošlih godina, a listu pjesama objavit će naknadno. 
Već su prve dvije pjesme koje su izašle prije dva tjedna izazvale veliku “buru” u javnosti jer su slušatelji otkrili poveznicu s Justinom Bieberom, bivšom Seleninom ljubavi. 


– Napisala sam “Lose You To Love Me” početkom godine i to u otprilike dva sata, iako na početku nisam bila sigurna što će proizaći iz toga – rekla je Selena nakon objave pjesme.