Moja glava moja pravila

Parni valjak ide dalje s novim pjevačem i novom pjesmom

T.I.

Foto: Dinko Čvorić - Doringo

Foto: Dinko Čvorić - Doringo

Riječ je o jednom od najboljih mladih vokala koji je oduševio javnost svojim izvedbama u TV showu A-strana te u mjuziklima “Ljepotica i zvijer” i “Jesus Christ Superstar”



Iako se nagađalo i o nekim drugim imenima, legendarni domaći bend Parni valjak pronašao je zamjenu za Akija Rahimovskog – ako se pokojnom pjevaču uopće može naći zamjena – u liku i glasu relativno nepoznatog  Igora Drvenkara.  Riječ je o jednom od najboljih mladih vokala koji je oduševio javnost svojim izvedbama u TV showu A-strana te u mjuziklima “Ljepotica i zvijer” i “Jesus Christ Superstar”.


I ne samo to, Parni valjak su danas objavili i novu autorsku pjesmu s novim pjevačem “Moja glava, moja pravila”. Glazbu i stihove za novi singl  potpisuje Husein Hasanefendić Hus, autor bezvremenskih pjesama Parnog valjka koje su odgojile generacije slušateljica i slušatelja. Pjesma je nastala prije nekoliko mjeseci, tražila je svoj glas i u kadru se pojavio upravo Igor Drvenkar, koji je svojom energijom, pristupom i glasom osvojio simpatije članova benda.


“Prelomili smo svoje dileme, nastavljamo dalje, jer bez sviranja nemamo svrhu. Aki će duhom uvijek biti prisutan u nama, a u Igoru smo prepoznali izvrsnog čovjeka s kojim krećemo u novu avanturu” – poručili su članovi benda i potvrdili da Parni valjak ide dalje.




Bend koji je obilježio gotovo pola stoljeća regionalne glazbene povijesti ulazi u novo poglavlje, jer kako i sami potvrđuju, bez sviranja jednostavno ne mogu. Nova autorska pjesma prvi je korak te avanture. Singl “Moja glava, moja pravila” feat. Igor Drvenkar objavljen je u izdanju Croatia Records te od danas dostupan na svim regionalnim radijskim postajama i streaming servisima, dok je videospot objavljen na YouTube kanalu benda.