KKL

Odgođen koncert Dear Mr. Sinatra by Marko Tolja u Kastvu, poznat novi termin

Portal Novi list

Kupljene ulaznice vrijede i za novi termin koncerta, 10. srpnja u 21.30 sati na Trgu Crekvina.



Zbog najavljenih vremenskih neprilika koncert Marka Tolje, koji se trebao održati u četvrtak 7. srpnja na Trgu Crekvina u Kastvu, odgođen je za nedjelju 10. srpnja od 21:30.


Kupljene ulaznice vrijede i za novi termin koncerta.


Povrat novca moguće je zatražiti na prodajnom mjestu, gdje su ulaznice i kupljene i to do petka, 8. srpnja u 19 sati, a ako su ulaznice kupljene online, tada je u istom roku potrebno zatražiti povrat novca na e-mail adresu [email protected].




Marko Tolja, jedan je od najboljih hrvatskih vokala i višestruki dobitnik nagrade Porin, uz prepoznatljivi autorski pop repertoar strastveni je zaljubljenik u swing glazbu.


Zbog te njegove ljubavi prema swingu, ali, prvenstveno, zbog njegovih iznimnih vokalnih kvaliteta, mnogi ga nazivaju hrvatskim Frank Sinatrom.


Taj ga je laskavi nadimak nadahnuo da u čast legendarnog glazbenika osmisli poseban koncertni program.


“Dear Mr. Sinatra” glazbeni je doživljaj kroz koji Tolja, kroz puna dva sata muziciranja, evocira zlatno doba hollywoodskog glamura i ostavlja publiku bez daha.


“Fly me to the moon” , “My way”, “Strangers in the night” i “That’s life” samo su neki od evergreena koje će Marko izvesti uz svoj bend sastavljen od vrhunskih glazbenika.


Uz Ivana Popeskića, Henrya Radanovića, Branimira Gazdika, Ivana Pešuta, Antonia Gečeka, Olivera Ereša i Marina Ferketina, pretvorit će koncert na Trgu Crekvina u Kastvu u subotu 10. srpnja u večer punu glamura, elegancije i sjajnih glazbenih emocija.