'Rijeka - Back to the roots'

Nina Kraljić ima novo umjetničko ime i u petak nastupa u Samoboru

P. N.

Foto : Davorin Visnjic/PIXSELL

Foto : Davorin Visnjic/PIXSELL

Nakon duljeg perioda, ponovno će nastupiti uživo pred publikom u Samoboru i predstaviti svoje novo umjetničko rađanje zbog kojeg je odabrala i novo ime - Alkonost of Balkan. 


Koncertom Rijeka – Back to the roots koji će se održati 25. lipnja u Bunkeru u Samoboru, Nina Kraljić će, nakon duljeg perioda, ponovno nastupiti uživo pred publikom u Samoboru i predstaviti svoje novo umjetničko rađanje zbog kojeg je odabrala i novo ime – Alkonost of Balkan.


Uz Ninu će nastupiti Miroslav Gugić na gitari i Ivan Judaš na handpanu i djembama. Koncertom u Samoboru ova vrhunska vokalistica prisjetit će se samih početaka s već legendarnim izvedbama iz The Voicea te prvim singlom Zaljuljali smo svijet, a publiku će razveseliti i novijim pjesama te osebujnim obradama po kojima je poznata.


Nina je pripremila i presjek etno i filmske glazbe, žanrova koji su joj oduvijek bili nadraži, a posebno mjesto u programu zauzet će pjesma Rijeka koja označava novi početak njenog stvaranja i usmjerenje prema etno i ambijentalnoj glazbi pod umjetničkim nazivom Alkonost of Balkan.


Karte po cijeni 60,00 hrk mogu se kupiti preko sustava Entrio online na linku: https://www.entrio.hr/event/nina-kraljic-koncert-rijeka-back-to-the-roots-9308


  


A za one koji više vole odšetati na prodajno mjesto i kupiti kartu – tu je fizičko prodajno mjesto Ghetaldus u Samoboru, na adresi Ferde Livadića 6, s radnim vremenom od 08:00-20:00 – https://www.entrio.hr/outlets?outlet_id=268