Nastavljaju se nastupi na društvenim mrežama: Nakon Mie Dimšić, pjevaju i Pravila igreHrvatski glazbeni savez čiji su osnivači HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava, zajedno s Večernjim Listom i ostalim partnerima nastavlja dalje s projektom pod nazivom #Odsobedosobe!


 


Ujedinjuju se svi glazbenici, autori i izvođači u pokušaju da iz svojih soba pošalju pozitivu. #Ostajemdoma dobilo je novu dimenziju, onu stvaranja, sviranja i pjevanja #Odsobedosobe. S obzirom na to da trenutna epidemiološka situacija u Hrvatskoj onemogućava i hrvatskim glazbenicima da rade svoj posao, projektom #Odsobedosobe želi se potaknuti zajedništvo i stvaranje jedne lijepe arhive „sobnih“ izvedbi pjesama. Osim toga, Zagreb je pogođen velikim potresom u nedjelju ujutro, što dodatno unosi nervozu koju upravo glazbom žele smanjiti.
 


U današnjem izdanju glazbenog projekta – Stvaram #Odsobedosobe i #Ostajemdoma, pjevaju – Pravila Igre! Pripremili su tri pjesme – “Nebo na mojoj strani”, “Još si sve u meni” i “Kako nam stvari stoje” koje ćemo moći poslušati danas u 18 sati na YouTube kanalu Unisona i na webu Večernjeg lista.


 


Osim toga, Pravila Igre i ostale glazbenike koji su se pridružili projektu, možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hrPopmix.hr i Zagreb.info.


 


Projektu se priključila i lokalna tv postaja TrendTv iz Karlovca gdje ćete također moći pogledati sve „sobne“ izvedbe. “Ovim putem pozivamo i sve druge medije da se priključe u širenju pozitive putem glazbe i da nam se jave na dolje navedeni mail”, poručuju organizatori.


Novi list pratite putem aplikacija za AndroidiPhone/iPad ili Windows Phone.