Selena Gomez

Mlada pjevačica napokon izdala novi album: “Iskreno, bilo ga je noćna mora napraviti’

P. N.

FOTO/Flickr

FOTO/Flickr

Album "Rare" krenuo je u prodaju 10. siječnja.Selena Gomez (27) je proživjela “noćnu moru” pokušavajući završiti svoj novi album jer su je zdravstveni problemi natjerali da se konstantno vraća ploči za crtanje, prenosi Music News.  


Album “Rare” krenuo je u prodaju 10. siječnja, a pop zvijezda priznaje da sve malo kasni iako je mislila da je spremna podijeliti novi materijal s obožavateljima još prije dvije godine.


No, zbog različitih zdravstvenih problema, transplantacije bubrega 2017. godine te problema s mentalnim zdravljem, pjevačica je konstantno morala ponovno dodavati materijale te se osvrnuti na situacije koje je proživjela.
“Iskreno, album je bio noćna mora za napraviti, ali na najbolji mogući način. Mislila sam da sam bila spremna izdati ga još prije dvije godine. Prikupila sam sve te divne snimke, a ne sjećam ih se niti pola jer su svake godine sve više napredovale. I onda bi mi se nešto dogodilo i bilo bi vrlo drastično, pa bi odvelo negdje drugdje, kreativno”, kazala je pjevačica.


Gomez je prošlu godinu iskoristila za rad na osobnom napretku, a trenutno ne može biti ponosnija na novi album.


“Odjednom sam pronašla način ozdravljenja, vidjela sam nešto veće nego što sam mislila da sam ja. Mislim da je to također doprinijelo završetku albuma”, otkriva.


“Rare” je njezin prvi album nakon što je “Revival” izbacila 2015. godine.