Crikveničanke

Luminize objavile ‘girl-power’ video za novi singl “Innocent”

Portal Novilist.hr

Foto Steve Mitch

Foto Steve Mitch

Ovog vikenda djevojke nastupaju u sklopu Amsterdam Fashion Weeka, na reviji talijanskog branda Silvian HeachRIJEKA All-girl skupina Luminize nedavno je predstavila svoju snažnu pop-rock himnu “Innocent”, a sada nam za pjesmu stiže i službeni videospot!


Svoj prepoznatljivi ‘girl-power’ stav predstavljaju u videu simbolično objavljenom na Međunarodni dan žena.


Pjesmom “Innocent” skupina preispituje moralnu percepciju ljudskog ponašanja, a tu priču prati i netom objavljeni videospot. I pjesmom i spotom jasno poručuju: stvari nisu crno-bijele, nitko nije nevin te bismo trebali biti dovoljno snažni da osvjestimo i prihvatimo svoju tamnu stranu – jer griješiti je ljudski.
Za video je sa svojim timom zaslužan nizozemski redatelj Michael Boulas, a sniman je na različitim lokacijama Den Haaga, grada u kojem ove djevojke iz Crikvenice žive već nekoliko godina.


Luminize u spotu nose kreacije priznatog talijanskog fashion-branda Silvian Heach, a ova suradnja se proširuje i na Amsterdam Fashion Week, koji se ovog tjedna održava u glavnom gradu Nizozemske.


Naime, ove subote, 9. ožujka, Luminize će nastupiti na spomenutom događanju, kao dio Silvian Heach revije, gdje će djevojke svirati tijekom showa, dok će modeli na modnoj pisti otkrivati nove kreacije.


Njihov novi singl „Innocent“ produkcijski supotpisuje Tom Martin, britanski producent i tekstopisac koji trenutno živi u Nizozemskoj, gdje i Luminize žive i stvaraju glazbenu karijeru posljednjih pet godina.Tom Martin je prepoznatljivo ime u producentskim krugovima, a do sada je ostvario suradnju s imenima kao što su David Guetta, Tiësto i Martin Garrix.


Posljednje dvije godine su za skupinu Luminize bile prekretnica u njihovoj dugogodišnjoj karijeri te dokaz kako se trud, rad i upornost itekako isplate. Ostvarile su turneju s poznatom nizozemskom skupinom Golden Earring, što je uključivalo i nastup u popularnoj amsterdamskoj areni Ziggo Dome, a sudjelovale su u nizozemskoj inačici showa „The Voice of Holland“, gdje su pokazale svoju glazbenu raznovrsnost i tako se predstavile široj nizozemskoj publici.


Time su ujedno postale i prvi ženski bend u povijesti The Voicea, koji je sudjelovao u ovom popularnom showu! I kroz 2019. godinu nastavljaju hrabro koračati svojim specifičnim glazbenim putem, luminizirajući publiku diljem svijeta!