Ivanka & Mrle

‘Kišni razdraganci’ svojim putujućim tulumom rasplesali Pulu i Sisak; u petak stižu u Matulje

P. N.

Kišni razdraganci Ivanka & Mrle

Kišni razdraganci Ivanka & Mrle

Već ovog petka, 4. rujna Kišni radzraganciponovo putuju, pjevaju i plešu u Matuljima; koncert počinje u 19 satiIako ovih dana nema mnogo prigoda za otići na koncert, Kišni razdraganci Ivanka & Mrle sa svojim putujućim tulumom rasplesali su Pulu, a zatim i Sisak!


Prvo su posjetili pulski festival dječje knjige Monte Librić,gdje su održali kišni tulum te izvrsno animirali djecu koja su se odmah rasplesala, a sutradan su se s mališanima družili na pikniku gdje su, između ostalog, učili djecu ‘’kako uloviti kišu’’ pa su tako nastale i brojne zanimljive priče.


Nakon Pule, Kišni su razdraganci krenuli prema Sisku gdje su u sklopu sisačkog festivala ‘Klupske noći’kroz ples, glazbu, pjevanje i žongliranje balonima i čupavim razdragancima, druženje s djecom pretvorili u pravi ‘Hi Hi Ha Ha’ dan.
‘’Pjevali smo, plesali, uživali u Puli, a ponajviše djeca. Priča se da je koncert Kišnih razdraganaca bio najveći tulum u 13 godina postojanja Festivala dječje knjige Monte Librić! Nakon Pule bili smo u Sisku gdje nas je također dočekala odlična organizacija, a snažna želja za veselim događanjima rezultirala je koncertom na kojem je i mali i veliki Sisak pjevao. Kišni razdraganci su presretni, napunjeni energijom i ljubavlju. Sisak također ne pamti ovakav dječji tulum! Vidimo se ovog petka u Matuljima od 19 sati – poručili su Ivanka & Mrle.


Već ovog petka, 4. rujna Kišni radzraganciponovo putuju, pjevaju i plešu u Matuljima; koncert počinje u 19 sati.