Druga proba

Karizmatična Albina opet zablistala na sceni

Ivana Kocijan

Foto: EBU/THOMAS HANSES

Foto: EBU/THOMAS HANSES

Mlada Splićanka i njezini plesači blistali su u kreacijama kostrenskog dizajnera Jurja Zigmana koje su se odlično uklopile u scenski nastup na pozornici roterdamske arene u kojoj će se za prolazak u finale boriti u utorakDva dana nakon što je prvi put stala na pozornicu dvorane Rotterdam Ahoy, naša eurovizijska predstavnica Albina zajedno sa svojim pratećim plesačima jučer je odradila drugu probu.Za razliku od prvog puta koji su obilježili sitni, očekivani tehnički problemi, mlada je Splićanka ovog puta sve odradila izvrsno. I ona i njezini plesači blistali su u kreacijama kostrenskog dizajnera Jurja Zigmana koje su se odlično uklopile u scenski nastup na pozornici roterdamske arene u kojoj će se naša predstavnica za prolazak u finale boriti u utorak.U videu koji je moguće pogledati na službenoj stranici eurovision.tv, moguće je poslušati hrvatski dio pjesme »Tick-Tock«, kao i refren na engleskom jeziku.


albina

Foto: EBU/THOMAS HANSES

Kako piše Eurosong.hr, Albinin je nastup izgledao futuristički, a najupečatljivija je bila igra laserima. Pobjednica Dore na početku se pojavila sama, a kako je podizala ruku, tako su se na ekranu pojavljivali laseri u različitim bojama.


Dodaju i kako je Albina u nekoliko navrata pokazala i svoj prepoznatljiv, karizmatičan osmijeh, a na samom kraju pjesme oduševila je novinare svojom slatkom reakcijom kada im je zahvalila na gledanju. Već nakon njezina prvog nastupa reakcije novinara i fanova Eurosonga bile su vrlo dobre, pa je sigurno da će nakon jučerašnje probe biti još bolje.Uoči jučerašnje probe Albina je poručila: »Jedva čekam sutrašnju probu; veseli me vidjeti konačan rezultat nakon svih primjedbi od prošlog puta. Nadam se da će sve sjesti na svoje mjesto.« Sudeći po viđenom, može biti zadovoljna odrađenim.