Novi album

Kakva bi to suradnja mogla biti: Beyonce i Adele zajedno će pjevati na novom albumu američkog benda

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Već je poznato da je Adele velika obožavateljica Beyonceinog glazbenog stvaralaštva, a prije dvije godine je upravo njoj i posvetila osvajanje Grammyja za album godine.Frontmen američkog benda OneRepublic Ryan Tedder najavio je na nedavnom Global Citizen Festivalu novi album naziva “Human”. Ono što je ipak prisutne najviše iznenadilo je najava suradnje dviju planetarno popularnih pjevačica, prenosi UNILAD.


Kada su ga novinari upitali ima li nekih tajni s novoga albuma, nisu ni očekivali da će odgovor biti suradnja Beyonce i Adele na jednoj od pjesama s novoga albuma OneRepublica. Već je poznato da je Adele velika obožavateljica Beyonceinog glazbenog stvaralaštva, a prije dvije godine je upravo njoj i posvetila osvajanje Grammyja za album godine, dok ju je Beyonce suznim očima gledala iz publike. Na navedenoj pjesmi pridružit će im se i Chris Martin kao pratnja na klaviru, a s njime je Beyonce već i nastupila tijekom Super Bowla 2016. godine.


Najavljivalo se kako će album izaći u studenome, iako su iz benda odustali od te ideje jer smatraju da je nemoguće do tada završiti sve pjesme, ali zasad imaju materijala.
Što se tiče nove suradnje, Beyonce i Adele zasad nisu komentirale navode te nije poznato hoće li pjesma izaći prije samoga albuma, kao što su dosad radili iz benda.