Zadarski pjevač

Gala koncert u Opatiji: Dolazi Tonyjev štićenik, popularni Jure Brkljača

Ivana Kocijan

Foto HIT PRODUKCIJA

Foto HIT PRODUKCIJAOvogodišnji gala koncerti na terasi opatijskog hotela Milenij nastavljaju se ove subote nastupom mladog Zadranina Jure Brkljače. Jure je svoj glazbeni talent pokazao u showu »The Voice« gdje mu je mentor bio Tony Cetinski.


Njegove uspješnice u kratkom su vremenu osvojile vrhove top-lista, radijski i televizijski eter, a suradnja s autorom Miroslavom Rusom na pjesmama »Ne postojim kad nisi tu«, »Lipa«, »Hajde nazovi me«, ili dueta s Tonyjem Cetinskim »Ovo je istina«, dala je dodatni pečat na dosadašnju karijeru uvijek nasmijanog Zadranina.


– Radujem se prvi put nastupiti u Opatiji. Hotel Milenij, odličan je ambijent. Pozivam sve ljude, i one koji su u blizini da dođu, poručio je mladi pjevač.
Jure će na terasi Milenija izvesti i neke od naših najpoznatijih hitova, a publika može očekivati i neke od nezaboravnih melodija Olivera Dragojevića. Početak koncerta zakazan je za 20.30. Ulaz se ne naplaćuje, a stolove je moguće rezervirati na recepciji hotela Milenij ili na broj 051/202-000.