Suradnja s Ivanom Zakom

Experimentalno: Tara u nikad provokativnijem izdanju

P. N.

Dominiraju senzualne, zavodljive scene u kojima glavnu ulogu ima atraktivna Tara

Dominiraju senzualne, zavodljive scene u kojima glavnu ulogu ima atraktivna Tara

Tara se sprema osim Hrvatske osvojiti i regiju, a „Experimentalno“ je prvi korak ka tome 


Odlična suradnja pjevačice Tare i Ivana Zaka kao autora i producenta projekta se nastavlja i to provokativnom pjesmom i visokobudžetnim spotom „Experimentalno“ koju potpisuje IZ Videos, a koja progovara o erotičnom odnosu muškarca i žene. Tara se sprema osim Hrvatske osvojiti i regiju, a „Experimentalno“ je prvi korak ka tome.


Nakon velikog hita, dueta s Ivanom  Zakom „Naj,naj“ i pjesme „Kakva noć“ koja je vladala ljetnim partyjima, vrijeme je za  nešto potpuno drugačije, intrigantno.
Tara je odabrala novi glazbeni stil koji joj savršeno pristaje, a to će dokazati pjesmom – „Experimentalno“.  Vokalne sposobnosti ove atraktivne pjevačice su neupitne, a odlično i glumi što se može vidjeti u novom spotu koji je zamišljen kao dekadentna kostimirana zabava smještena u tajnovitoj vili.


Tara: Experimentalno


Tara: ExperimentalnoDominiraju senzualne, zavodljive scene u kojima glavnu ulogu ima atraktivna Tara koja je ovom pjesmom definitivno odlučila zaintrigirati publiku i osvojiti ju novom, modernom produkcijom pjesme, ali i spota.


„Pjesma progovara o muško-ženskom odnosu koji nije uvijek ravnopravan i ponekad se žena zaista može osjećati kao objekt. No tada se bude jake emocije, moć žene koja pokazuje svoju snagu te kroz magiju ljubavi mijenja taj odnos u svoju korist“, objasnila je pjevačica Tara koja je već neko vrijeme u studiju i priprema prvi samostalni album koji će potpisati Ivan Zak, odnosno  IZ Produkcija, a popratit će ga vrhunski spotovi IZ Videos.


Kraj godine za ovu Istrijanku bit će u znaku promocije novog singla na brojnim pozornicama cijele regije.