Kantautor

Đorđe Balašević hitno prevezen u bolnicu, odgodio večerašnji koncert

Hina

Foto arhiva

Foto arhivaSUBOTICA Poznati vojvođanski kantautor Đorđe Balašević odgodio je zbog zdravstvenih problema večerašnji koncert u Kragujevcu, objavili su u petak srbijanski mediji.


List „Blic“ navodi da je Balašević (66) imao infarkt i da je hospitaliziran u Institutu za kardiovaskularne bolesti u Srijemskoj Kamenici.


No drugi mediji pišu da je njegov sin Aleksa to demantirao objašnjavajući da je to „bila sitna intervencija koju je morao riješiti” i da je pušten kući. 
“Za sve koji pitaju kako je moj tata… On poručuje da će se možda čak i boriti na megdanu kako se osjeća”, napisao je Aleksa Balašević uz fotografiju svog oca koji boksa.


Kćer Jovana poručila je da je Đole dobro.


“Da preduhitrim sve koji će mi postaviti slijedeće pitanje. Tata je dobro. Nije se osjećao dobro, zbog toga je preventivno pregledan. Hvala svima koji brinu i imaju razumijevanje zbog otkazanog koncerta”, napisala je Jovana Balašević na Instagramu.


Nagađanja o zdravstvenim problemima potvrđuje post Balaševićeve kći Bebe koja je među ostalim napisala: „Žao mi je što vas moram obavijestiti da se večerašnji koncert odlaže.


Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumijevanje i što nam drugo ostaje. Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu bi se teško bilo što moglo dodati…“


Novosadski kantautor, pjesnik, redatelj i glumac u planu ima i koncerte u Hrvatskoj, 20. prosinca u Osijeku i 26. prosinca u zagrebačkoj Areni.