Glazbeni doživljaj

“Dear Mr. Sinatra” by Marko Tolja na KKL-u: Izvedbe vječnih hitova ostavit će vas bez daha

Portal Novi list

Marko Tolja izvest će vječne evergreene na Trgu Crekvina u Kastvu u četvrtak, 7. srpnja.“Fly me to the moon” , “My way”, “Strangers in the night” i “That’s life” samo su neki od evergreena koje će Marko Tolja izvesti uz svoj bend sastavljen od vrhunskih glazbenika na Trgu Crekvina u Kastvu u četvrtak 7.srpnja.


Marko Tolja, jedan je od najboljih hrvatskih vokala i višestruki dobitnik nagrade Porin, uz prepoznatljivi autorski pop repertoar strastveni je zaljubljenik u swing glazbu.


Zbog te njegove ljubavi prema swingu, ali, prvenstveno, zbog njegovih iznimnih vokalnih kvaliteta, mnogi ga nazivaju hrvatskim Frank Sinatrom.
Taj ga je laskavi nadimak nadahnuo da u čast legendarnog glazbenika osmisli poseban koncertni program.


“Dear Mr. Sinatra” glazbeni je doživljaj kroz koji Tolja, kroz puna dva sata muziciranja, evocira zlatno doba hollywoodskog glamura i ostavlja publiku bez daha.


“Fly me to the moon” , “My way”, “Strangers in the night” i “That’s life” samo su neki od evergreena koje će Marko izvesti uz svoj bend sastavljen od vrhunskih glazbenika.


Uz Ivana Popeskića, Henrya Radanovića, Branimira Gazdika, Ivana Pešuta, Antonia Gečeka, Olivera Ereša i Marina Ferketina, pretvorit će koncert na Trgu Crekvina u Kastvu u četvrtak 7. srpnja u večer punu glamura, elegancije i sjajnih glazbenih emocija.


Gdje kupiti ulaznice?


U festivalskom uredu na Trgu Matka Laginje 5 u Kastvu od ponedjeljka do petka: 11 – 14 sati te 18 – 21 sati, putem portala www.mojekarte.hr, te na sljedećim prodajnim mjestima:


  • KD Kostrena/ Žuknica 1b/ Kostrena
  • New Sound d.o.o. / Trg maršala Tita 2/ Matulji
  • Istra sport d.o.o. / Marsovo polje 8 / Pula
  • Foto Revija / Užarska 28 / Rijeka
  • Robna kuća Korzo – caffe bar Nad Urom – IV. kat / Trg Ivana Koblera 1 / Rijeka
  • Dallas Records Rijeka / Splitska 2a / Rijeka