Jesmo li jedini

Boris Štok ima novu pjesmu: Poslušajte i pogledajte spot

Portal Novi list

Foto: Tanja Kanazir

Foto: Tanja KanazirBoris Štok ima novi singl i novi video spot.


U vrijeme kada je nastala pjesma “Jesmo li jedini” Borisu su se dogodile neke velike i lijepe promjene u životu, javljaju iz Aquarius Recordsa.


“Sve je to bilo vrlo inspirativno za tekst i senibilitet pjesme, njen intimni karakter…osobno, jedna od najdražih pjesama. U glazbenom smislu, zadnje vrijeme slušao sam dosta London Grammar pa smo zvukom i produkcijom htjeli ići u tom smjeru, dobiti taj “svjetski i britanski” zvuk. Takvu produkciju, stilski i aranžmanima u Hrvatskoj ne radi nitko  i vjerujem da smo uspjeli.  Slojevito, na trenutke možda malo mračniji “pop”, ali vrlo melodično i pjevno.
Htio sam dobiti taj diskretni puls ritmični u pozadini u kombinaciji sa timpanima, orkestracijom i elektronikom. Glazbu i produkciju potpisujemo zajedno Darko Terlević i ja, tekst je moj, a sve je miksao i masterizirao Matej Zec” – rekao je Boris o svojoj novoj pjesmi.


 Redatelj video spota je Dario Radusin koji je za vizualnu priču pjesme angažirao i Klaru Mucci, uspješnu mladu glumicu koja karijeru uspješno gradi izvan granica država naše regije.