Grammy 2020.

Alicia Keys najavljena kao voditeljica prestižne dodjele nagrada

P. N.

Foto Instagram

Foto Instagram

Pjevačica je tu prestižnu nagradu osvajala 15 puta, a također je ovih dana najavljena i kao izvođačica na sljedećoj "Latin Grammy" dodjeliAlicia Keys na sljedećim će Grammyjima imati posebnu ulogu. Odlučeno je kako će ona biti voditeljica 62. dodjele, prenosi Variety. 


Zanimljivo je kako je Keys prva ženska glazbenica koja će ovu dodjelu voditi dvaput zaredom, nakon što joj je ta čast pripala početkom 2019. godine. 


Pjevačica je tu prestižnu nagradu osvajala 15 puta, a također je ovih dana najavljena i kao izvođačica na sljedećoj “Latin Grammy” dodjeli. Tijekom posljednje dodjele Keys je i izvela nekoliko poznatih pjesama, a moguće je kako će slično ponoviti i na sljedećim Grammyjima koji će se održati 26. siječnja 2020. godine. 
– Puno sam vremena mislila o ljudima i glazbi koja me inspirira. Jedna od onih kojima se divim je i Hazel Scott jer sam oduvijek htjela svirati dva klavira. Znate one pjesme koje jednostavno žive u vama i jednostavno ih volite jer su odlično napravljene te želite da ste ih vi napisali. Tako se ja osjećam o ovim pjesmama. Voljea bih da sam ih ja napisala – rekla je na dodjeli Grammy nagrada 2019. godine Alicia Keys.