"Mama"

Gina u novom spotu otkrila tko joj je najbliži srcu!

S.M.

Foto: Dora Barker

Foto: Dora Barker

Pjesma koja je u nepuna dva tjedna radijskog emitiranja izazvala brdo iskrenih emocija slušatelja, sada je dobila i svoju video pričuBračanka koju svi prepoznajemo kao radijski glas ili vlasnicu velikog ovogodišnjeg hita “Pepeo”, ovog vikenda predstavila je spot za pjesmu “Mama” koji pršti od topline i iskrenosti.


Pjesma koja je u nepuna dva tjedna radijskog emitiranja izazvala brdo iskrenih emocija slušatelja, sada je dobila i svoju video priču u režiji Borisa Sekulića. Kao i u pjesmi, u spotu se uz Ginu pojavljuje njen brat Vice, pa iskrenih emocija kako na setu tako i na kameri nije nedostajalo.


“Mama” je tu za sve mame i sve posebne osobe u našim životima od kojih nas dijele kilometri, ali su nam uvijek najbliže srcu. Suradnja s bratom je za mene najljepša uspomena, a on je i jedina osoba s kojom sam zaista mogla podijeliti ovu pjesmu.”- rekla je Gina.
Glazbu za ovu toplu pop feelgood pjesmu potpisuje još jedan Bračanin – Josip Radić, član uspješnog dvojca Valentino Bošković dok tekst zajednički potpisuju Gina i Marko Bratoš. Glazbeni paket producentski je zatvorio Srđan Sekulović – Skansi.


“Sretna sam jer smo se na ovaj način barem malo zahvalili našoj mami na svemu” – izjavila je Gina, a nama ne preostaje ništa drugo nego pogledati ovu video priču koja je savršen soundtrack za nadolazeće blagdane kada se svi na ovaj ili onaj način vraćamo kući”, stoji u priopćenju.