slavni par

George Clooney priznao kako je napravio “ogromnu pogrešku” u odgoju djece

A. P.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Glumac i supruga Amal gostovali su kod voditeljice Gayle King i razgovarali o obiteljiGeorge Clooney otkrio je kako su se on i supruga Amal našli u teškoj situaciji kada je u pitanju njihovo dvoje djece.


Par, koji se vjenčao 2014., ponosni su roditelji petogodišnjih blizanaca Elle i Alexandera. Gostujući u jutarnjem programu CBS-a u razgovarali su o svojoj obitelji s voditeljicom Gayle King, koja je pitala jesu li djeca brbljava.


“Napravili smo užasnu pogrešku”, rekao je George. “Naučili smo ih talijanski. Ali mi ne govorimo talijanski”, dodao je i zaključio: “Dakle, oboružali smo ih jezikom kojim nam mogu naštetiti. A mi zapravo ne znamo što govore.”
George je rekao kako blizanci govore talijanski i francuski dok je za sebe izjavio: “Ja sam iz Kentuckyja, engleski mi je drugi jezik.”


Amal je pak malog Alexandera opisala kao velikog zafrkanta.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Antonio Velotta (@antoniovelotta) 


U razgovoru je objasnila: “Naš sin je sada veliki zafrkant. Naučio si ga svim ovim lekcijama i sada on svom ocu jednako uzvraća!”


George je također otkrio da iako je omiljeni superjunak njegovog sina Batman, nije bio impresioniran otkrićem da ga je njegov otac glumio.


“Rekao sam mu: “Znaš, bio sam Batman”‘, a on je jednostavno odgovorio “‘Da, ali ne više”, rekao je glumac kroz smijeh i dodao: “Kad bi samo znao koliko je to istina!”


George i Amal rijetko govore o svojoj djeci, a slavni glumac je otkrio kako su on i njegova supruga odlučili držati Alexandera i Ellu podalje od svjetla reflektora kako ne bi njihove živote doveli u opasnost, piše Hello.