U čast Tayloru Hawkinsu

Foo Fightersi najavili impresivan lineup za drugi tribute koncert preminulom bubnjaru

A. P.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Glazbeni rock spektakl će se održati u Los Angelesu 27. rujnaFoo Fightersi su finalizirali postavu za svoj drugi koncert u čast Tayloru Hawkinsu, koji će se održati u u Los Angelesu. Kao što je to bio slučaj na Wembleyu, i za ovaj koncert priključit će se mnoga velika imena.


Foo Fightersi su podijelili objavu na Twitteru i napisali: “Dodatna imena najavljena su za Taylor Hawkins Tribute Concert u Los Angelesu, 27. rujna.”Na popisu su i Justin Hawkins iz The Darknessa, Taylor Momsen iz The Pretty Reckless i pjevačica Kesha.


Ovi umjetnici pridružili su se prethodno najavljenom popisu gostiju koji uključuje Travisa Barkera, Geezera Butlera iz Black Sabbatha, Matta Camerona iz Pearl Jama, Geddyja Leeja i Alexa Lifesona iz RUSH-a, Alanis Morissette, Miley Cyrus, Johna Paula Jonesa iz Led Zeppelina, Chada Smitha iz Red Hot Chili Peppersa, Brada Wilka iz Rage Against the Machine, Briana Maya i Rogera Taylora iz Queena, Krista Novoselica iz Nirvane, Nancy Wilson, Joshuu Homme iz Queens of the Stone Age, Jona Theodorea i Alaina Johannesa, Joan Jett, P!NK, Stewarta Copelanda iz The Police, Chrisa Chaneya iz benda Jane’s Addiction, Genea Simmonsa, Nikki Sixx iz Mötley Crüe, Marka Ronsona, Omara Hakima i Chevy Metal, piše American Songwriter.


View this post on Instagram

A post shared by Foo Fighters (@foofighters)Prvi koncertk koji je održan u Londonu trajao je šest sati i na njemu je izvedeno 50 pjesama, uključujući viralni nastup Hawkinsovog sina Shanea koji je odsvirao “My Hero” na bubnjevima.


Sav prihod od ulaznica i popratnog sadržaja ići će u dobrotvorne svrhe organizacija “Music Support” i “MusiCares”, po zahtjevu obitelji Hawkins.


View this post on Instagram

A post shared by Foo Fighters (@foofighters)