Taron Egerton

Zvijezda “Rocketmana” potvrdila: Postoji scenarij za novi nastavak franšize “Kingsman”

P. N.

FOTO/Flickr

FOTO/Flickr

"Nije mi dozvoljeno ništa reći, ali postoji scenarij", kazao je glumac obožavateljima. Znamo da je u tijeku snimanje “Kingsmana” koji će zaokružiti priču Garyja “Eggsyja” Unwina i Harryja Harta, ali detalji su za sada bili nikakvi. Slijedeći film u franšizi, “The King`s Man” bi trebao stići iduće godine, a riječ je o prequelu čija je radnja smještena puno ranije od događaja koje smo gledali u prva dva filma, prenosi LADBible.


Ali sada, zvijezda “Kingsmana” i “Rocketmana”, Taron Egerton, otkrio je da postoji scenarij za nadolazeći film te isto potvrdio na panelu tijekom “ACE Comic-Con Midwest”-a ovog vikend.  


“Nije mi dozvoljeno ništa reći, ali postoji scenarij. Ideja je odlična. Trenutni je plan da bi voljeli napraviti još jedan, još jednom”, rekao je glumac. Obožavateljima je otkrio i da je osjetljiv na Eggsyja i zbog njegove povijesti s “Kingsman franšizom, volio bi se vratiti tom liku još jednom, za oproštaj. 
“To je bila uloga koja je na neki način započela moju filmsku karijeru i uvijek ću osjećati snažnu sklonost prema njoj. Volio bih to napraviti još jednom i reći Eggsyju zbogom na dobar način i završiti trilogiju. Sve dobre stvari imaju kraj. Uvijek sam o ovome razmišljao kao o trilogiji i mislim da bi to bio odličan način za završiti priču jer sam uživao glumeći Eggsyja”, otkriva Egerton. 


Ranije ove godine, redatelj Matthew Vaugn je izjavio da će treći film poslužiti kao dobar kraj priče o Eggsyju i Harryju. Za Digital Spy je izjavio: “Moramo završiti vezu između Harryja i Eggsyja. Posljednje poglavlje njihove veze mora biti ispričano, što moramo napraviti i nadam se da ćemo to snimiti krajem ove ili početkom iduće godine. Smiješno je, kao što Taron kaže – veseli se opet biti Eggs jer emotivno, to je manje iscrpljujuće”. 


Zanimljivo je i da će treći nastavak filma biti objavljen tek nakon prequela “The King`s Man”, u kojem nećemo gledati Egertona.