Rose i Monte

Upoznajte neodoljive “glumce” za ekranizaciju legendarnog klasika “Dama i skitnica”

Portal Novilist.hr

FOTO/Flickr

FOTO/Flickr

Disney je ovog tjedna objavio fotke novih zvijezda kojima će glasove davati Tessa Thompson (Dama) i Justin Theroux (Skitnica).Legendarni crtić “Dama i skitnica” doživjet će remake. Na velikim ćemo ekranima uskoro (ponovno) uživati u mnogima omiljenom Disneyjevom crtiću iz djetinjstva. 


Animirani film datira još iz 1955. godine i s pravom se naziva kultnim klasikom. Iako će predstavljati izazov snimiti film u kojem glavne uloge imaju omiljeni nam četveronožni ljubimci, nema sumnje da će publika uživati u krajnjem proizvodu.


Disney je ovog tjedna objavio fotke novih zvijezda, kojima će glasove davati Tessa Thompson (Dama) i Justin Theroux (Skitnica).
Ekipi se priključio i Sam Elliot koji će dati glas Trustyju. Škotski terijer Jock imat će glas Ashley Jensen, Janelle Monae će “utjeloviti” Peg, a Bulla –  Benedict Wong, prenosi VT.


Glavne su zvijezde koker španijelka Rose i mješanac terijera Monte, kojeg je udruga “Halo Animal Rescue” spasila iz meksičkog šinteraja. Monte je nakon spašavanja stigao u azil u Phoenixu iz kojeg ga je usvojio trener pasa Mark Forbes.Film će režirati Charlie Bean, producirati Brignham Taylor, a scenarist je Andrew Bujalski. Film će debitirati na Disneyjevoj streaming platformi Disney+ koja s radom započinje u studenom ove godine.Pitanje svih pitanja je: “Kako će izvesti kultnu scenu gdje Dama i Skitnica jedu špagete?”. 


Ostaje nam da pričekamo i pogledamo u novom remakeu Disneyjevog klasika.