Božićni klasik

Stiže reboot filma “Sam u kući”: Poznato tko će glumiti glavnog junaka kultnog filma

P. N.

Snimanje filma zakazano je za početak iduće godine u Kanadi.Disney je ranije ove godine najavio planove o rebootu kultnog klasika “Sam u kući”. Do nedavno nije postojala niti jedna informacija o rebootu ovog klasičnog božićnog filma iz 90-ih, ali sada imamo znamo tko su novi glumci.


LADBible prenosi da će glumac Archie Yates (“Jojo Rabbit”) utjeloviti glavnog lika u filmu, koju je u originalnom filmu utjelovio Macaulay Culkin. Uloge u filmu imat će i  Rob Delaney (“Catastrophe”) te Ellie Kemper (“The Office US”). 


Bob Iger (izvršni direktor Disneyja) kazao je da će film biti osmišljen za nove generacije. Radnja još nije potvrđena, ali pretpostavlja se da neće previše odstupati od originalne. News of the movie was announced over the summer, with Disney boss Bob Iger saying it would be “reimagined” for “a new generation”.
Scenarij za film pišu Mikey Day i Streeter Seidell, a redatelj je Dan Mazer, poznat po naslovima “Dirty Grandpa” i “Who Is America?”, kontroverzni serijal komičara i glumca Sache Baron Cohena. 


Snimanje filma zakazano je za početak iduće godine u Kanadi.