People's Choice Awards

Šok na prestižnoj dodjeli nagrada: Film o One Directionu proglašen najboljom dramom

P. N.

Foto Instagram

Foto Instagram

Kao što sam naziv nagrada i kaže, People's Choice Awards nagrade su koje dodjeljuju isključivo gledatelji, a ne samo kritičari. Upravo zato nagrade u ovome slučaju ne dobivaju najkvalitetniji filmovi, već oni koji su se publici najviše svidjeliNeki od najvećih filmskih ostvarenja protekle godine ostali su bez nagrade na jučerašnjoj dodjeli People’s Choice Awards. Ono što je obožavatelje filmova još više šokiralo je što je nagradu za najbolji dramski film “pokupio” relativno nepoznat film posvećen boy-bendu One Direction, prenosi BBC.


Film “Poslije svega” nastao je na temelju romana “After” Anne Todd, a napisan je kao fanovska proza posvećena britanskom bendu One Direction. Ujedno je ocijenjen sa samo 5,4 zvjezdice na IMDb-u što uvelike govori o kvaliteti filma. 


U filmu Harry Styles, kojega je utjelovio Hero-Fiennes Tiffin, zavodi studenticu, a njegov lik malo je drugačiji od onog stvarnog. Ovdje je Harry punk ikona s tetovažama kojega muči njegova mračna prošlost. 
Kao što sam naziv nagrada i kaže, People’s Choice Awards nagrade su koje dodjeljuju isključivo gledatelji, a ne samo kritičari. Upravo zato nagrade u ovome slučaju ne dobivaju najkvalitetniji filmovi, već oni koji su se publici najviše svidjeli. Ipak, filmskim kritičarima i onima koji cijene kvalitetne filmove, nije drago zbog toga što ovakvi filmovi dobivaju na važnosti. 


Hero-Fiennes Tiffin i australska glumica Josephine Langford, koja je utjelovila u filmu studenticu Tessu Young, zahvalili su se svojim obožavateljima na ovoj velikoj nagradi. 


– Najbolji ste. To nije debata niti pitanje, nego jednostavna činjenica – najbolji ste – rekla je Langford na svojem Instagram profilu.


– Vi ste glasali iz sveg srca za naš malen film i mi nemamo dovoljno riječi kojima vam se možemo zahvaliti – dodao je Tiffin. 


Redatelji na ovome filmu nisu stali pa će stoga nastavak “After We Collide” izaći tijekom sljedeće godine.