Tko je pucao?

Sad i pomoćnik redatelja na setu fatalnog filma “Rust” tvrdi da Alec Baldwin nije povukao obarač

T.I.

Foto: YouTube/ABC News

Foto: YouTube/ABC News

U kontakt TV emisiji Good Morning America danas ujutro je odvjetnica pomoćnika redatelja na filmu Davida Hallsa rekla da njen klijent inzistira na tome da Baldwin nije povukao obarač na pištoljuKao što smo jučer saznali iz prvog javnog nastupa Aleca Baldwina nakon tragičnog incidenta na snimanju filma „Rust“, slavni glumac poriče da je on taj koji povukao obarač pištolja čiji su meci usmrtili snimateljicu Halynu Hutchins na  snimanju westerna “Rust”.


Na televizijskom kanalu ABC News večeras će biti prikazan cijeli intervju Georgea Stephanopoulosa s glumcem, a u međuvremenu je u javnost došla još jedna izjava s meritornog mjesta koja sugerira da Baldwin nije taj koji je povukao obarač.


U kontakt TV emisiji Good Morning America, također na ABC-u, danas ujutro je odvjetnica pomoćnika redatelja na filmu Davida Hallsa rekla da njen klijent inzistira na tome da Baldwin nije povukao obarač na pištolju.
Zanimljivo, odmah poslije incidenta koji se dogodio prije mjesec i pol na setu u Novom Meksiku, vijest je glasila da je Baldwin slučajno  nastrijelio snimateljicu u redatelja. U međuvremenu, nitko to nije demantirao do sada. Razlog možda leži u prvim izjavama nakon tragedije, kad Baldwin uporno ponavlja novinarima da bi im rekao nešto o slučaju, ali ured šerifa je zabranio bilo kakve izjave o slučaju dok je istraga u tijeku.


“Dave mi je govorio od prvog dana kada sam ga upoznala da Alec nije povukao okidač. Njegov prst nikada nije bio unutar štitnika okidača.” – rekla je odvjetnica Lisa Torraco danas ujutro.


U svom intervjuu Baldwin je napomenuo da je netko stavio „živi“ metak u cijev, „metak koji uopće nije smio biti na cijelom imanju“.


Torraco nije odgovorila je li Halls taj koji je Baldwinu predao pištolj, ali je prenijela njegove riječi da je u pitanju  “čudna i grozna nesreća”. Kazala je da će biti “šokirana” ako protiv njega bude podignuta kaznena prijava.


Klupko cijelog slučaja se sada na neki način ponovno zapliće s novim izjavama koje sugeriraju da Baldwin nije pucao. Ostaje da se vidi što će otkriti službena policijska istraga. Jedno je sigurno, pištolj nije opalio sam, i to dvaput. Iako, u Americi i napose u Hollywoodu je sve moguće.