Omiljeni izvanzemaljac

Reklama koja topi srca: Omiljeni E.T. se vratio na zemlju i ponovno pronašao svog prijatelja

P. N.

FOTO/YouTube Screenshot

FOTO/YouTube Screenshot

Klinci u reklami otkrivaju da se E.T. skriva iza - snjegovića. E.T. je ovih dana iznenadio svoje obožavatelje kada se “vratio na zemlju”. Omiljeni izvanzemaljac iz Spielbergovog hita ponovno se našao sa svojim prijateljem Elliotom koji je sada već odrastao. Elliota ponovno glumi Henry Thomas, prenosi TooFab.


“Publika će dobiti sve što je htjela od nastavka, bez kompliciranih dijelova koji bi mogli uništiti ljepotu originalnog filma koji ima posebno mjesto u umovima i srcima publike”, kaže Thomas.


E.T. se vratio u obliku reklame u kojoj gledamo dvoje djece dok se igraju ispred kuće u snijegu. Odjednom, ukrasne lampice počinju treperiti. Unutar kuće, Elliot se zabrine i priključi se klincima koji su upravo otkrili da se iza snjegovića krije – E.T.
“Elliot”, kaže E.T. na što ga Elliot upoznaje sa obitelji. Kada se ekipa vrati u kuću, ponavljaju se sve one “E.T. situacije” – umrlo cvijeće ponovno oživljava i slično. Nakon fantastičnog dana koje je obitelj provela na sanjkanju i gledajući “Holiday Inn”, E.T. ponovno kreće kući. 


“Gledajući nastavak, vidim zbog čega je iza njega Spielberg, jer integritet priče nije izgubljen u ponovnom prepričavanju”, kazao je Thomas. 


Ganutim obožavateljima nije trebalo dugo da na Twitteru pokažu ljubav prema reklami. “Upravo sam pustio suzu”, napisao je jedan obožavatelj, dok drugi dodaje: “Zbog ove reklame sam legao na kauč i plakao”.