Kill Bill 3

Quentin Tarantino o novom nastavku kultnih filmova: “Sinoć sam večerao s Umom Thurman”

P. N.

FOTO/Flickr

FOTO/Flickr

"Imam ideju što bih napravio s trećim nastavkom", otkriva redatelj. Redatelj Quentin Tarantino (56) ponudio je dobre vijesti za obožavatelje kultnih filmova”Kill Bill”, prenosi Page Six. U razgovoru s Andyjem Cohenom otkrio je da bi mogao stići i i treći nastavak filma.   


“Baš sam sinoć večerao s Umom Thurman. Bili smo u jednom super japanskom restoranu. Imam ideju što bih napravio s trećim nastavkom. To je bit stvari, ovladati konceptom. Što se dogodilo s Beatrix “The Bride” Kiddo od tada? I što ja želim napraviti?”, pitao se redatelj.


U prva dva filma, uloga Beatrix Kiddo je pripala glumici Umi Thurman. Njezin se lik probudio iz kome uz misiju da uništi ubojice koje su je izdale. Thurman je za ulogu u oba nastavka bila nominirana za nagradu Zlatni globus, 
“Nisam htio doći s nekom nevjerojatnom avanturom. Lik to ne zaslužuje. The Bride se borila dugo i naporno. Imam ideju koja bi mogla biti zanimljiva. Ipak, neću je realizirati neko vrijeme. Definitivno je u igri, ali za minimalno tri godine od sada”, otkrio je Tarantino. 


Obožavateljima je kazao i da prije trećeg nastavka, neće dobiti njegov novi film.


“Kada sam napisao ‘Once Upon A Time… In Hollywood’, napisao sam scenarij i otvorili smo urede, ali imao sam više toga za napraviti. Imao sam više toga u sebi. Tako da sam na kraju napisao dramu, a zatim i TV seriju od pet epizoda”, kazao je redatelj. 


“Do nekog stupnja, napisao sam što ću raditi iduće tri godine. A nakon toga, osmislit ću što će biti novi film”, zaključio je Tarantino.