Od vampira do šišmiša

Poznato je ime glumca koji bi trebao zamijeniti Bena Afflecka u novom “Batmanu”

Portal Novilist.hr

FOTO/Robert Pattinson, Flickr

FOTO/Robert Pattinson, Flickr

Prema portalu Variety, dogovor još nije finaliziran, ali njihovi izvori tvrde da su u tijeku „razgovori“Planovi o novom „Batman“ filmu traju već godinama. Prvotno je scenarij i režiju trebao potpisati Ben Affleck, koji bi tako ponovno odigrao ulogu superjunaka.


No, „Batman v Superman“ i „Justice League“ nisu dobro prošli kod obožavatelja i kritičara.


Sada je za kormilom novog filma redatelj Matt Reeves („Cloverfield“, „Dawn of the Planet of the Apes“), a čini se da je Affleck potpuno odustao od projekta, čime se otvorilo mjesto za novog Brucea Waynea.
Prema VT-u, mnogi su se glumci pronašli na listi za tu ulogu, od Nicolasa Houlta i Armieja Hammera do Aarona Taylora Johnsona.


Navodno je prvi na listi za novog „Batmana“ – Robert Pattinson. Sjećamo ga se po ulozi Cedrica Diggoryja (Harry Potter) i svjetlucavog vampira Edwarda Cullena (Sumrak saga).Unatoč velikoj popularnosti svih nastavaka „Sumrak sage“, film nije oduševio mnoge, pa tako ni samog Pattinsona.


Od izlaska posljednjeg nastavka tog filma, Pattinson se dokazivao u mnogim drugim filmovima, čime je zaradio vrlo dobru reputaciju u različitim ulogama.Prema portalu Variety, dogovor još nije finaliziran, ali njihovi izvori tvrde da su u tijeku „razgovori“.


 Novi „Batman“ bi trebao izaći 25. lipnja 2021. godine.