Jurassic World 3

Novi Jurski park okuplja dobro poznatu staru ekipu: “Sve će vas oduševiti!”

P. N.

FOTO/Pixabay

FOTO/Pixabay

Dern se vraća kao dr. Ellie Satler, Neill kao dr. Alan Grant, a Goldblum će reprizirati ulogu dr. Iana Malcolma.“Jurassic World 3” će na velike ekrane donijeti sva originalna lica popularne franšize, uključujući Sama Neilla, Lauru Den i Jeffa Goldbluma, prenosi LADBible. Vijest potvrđuje Chris Pratt koji je u trilogiji utjelovio Owena Gradyja.


“Čovječe, ne mogu ti reći ništa, ali mogu ti reći da će vas oduševiti. Bit će ovo najveći i najbolji do sada. Nisu štedjeli i svi se vraćaju natrag”, kazao je glumac.


Glasina da će se originalna postava vratiti, kruži već neko vrijeme. Nakon Prattovih komentara, čini se da je potvrđena.
Dern se vraća kao dr. Ellie Satler, Neill kao dr. Alan Grant, a Goldblum će reprizirati ulogu dr. Iana Malcolma.


Trevorrow je za Empire objasnio da moraju utvrditi najbolji način da nastave svoje naslijeđe.


“Moramo smisliti razlog zbog kojeg se Ellie, Malcolm i Grant nađu u tematskom parku baš na dan kada je razvaljen – opet. Idući film dozvoljava starim likovima da budu dio priče na organski način”, kazao je.


Ranije ove godine, Pratt je spomenuo da će film sadržavati značajan vremenski skok. “Kada sam čuo temu, bio sam šokiran. Nisam mogao vjerovati da su pronašli način ispunjavanja obećanja s kraja nastavka ‘Fallen Kingdom’. Otok je raznesen. Životinje su vani. Ne možemo ih vratiti natrag u kutiju. Što ćemo napraviti? Kako će, ne samo dinosaurusi, već napredna tehnologija, utjecati na planet? Hoćemo li skočiti unaprijed, kao – oh, oh k vrapcu?”, pitao se Pratt. 


“Jurassic World 3” bi trebao na velike ekrane u lipnju iduće godine.