Treći dio priče

LGBTQ ikona: Elsa navodno ipak dobiva djevojku u novome nastavku

P. N.

FOTO/Flickr

FOTO/Flickr

Kraljica Elsa postala je u prvome dijelu filma neka vrsta LGBTQ ikone zahvaljujući njezinoj priči. Još prije šest godina film “Frozen” oduševio je mlađu publiku, ali i starije koji su oduševljeno pratili Elsinu zimsku avanturu. Krajem studenoga dolazi nam i drugi nastavak te nova priča, prenosi UNILAD.


Kraljica Elsa postala je u prvome dijelu neka vrsta LGBTQ ikone zahvaljujući njezinoj priči. Od prve najave nastavka filma, obožavatelji su se počeli nadati kako će Elsa dobiti svoju djevojku. Ipak, čini se da ljubavnu priču nećemo gledati u ovome nastavku, ali zato Disney najavljuje već treći nastavak i upoznavanje Else sa svojom novom ljubavi. Iako su to trenutno samo nagađanja, ona su potvrđena od strane izvora koji su najavljivali i nastavak Aladdina što se kasnije i potvrdilo.


Prema istim izvorima, Disney je već u drugome nastavku htio dodati novoga lika odnosno Elsinu djevojku, ali su se bojali reakcija iz nekih zemalja koje ne podržavaju LGBTQ zajednicu. Navodno su se sada ipak odlučili dati priliku ovoj ideji, ali tek u trećem nastavku.
S obzirom da je između prva dva filma napravljen razmak od čak šest godina, ne treba se još nadati novome nastavku, ali ukoliko su nagađanja točna, moglo bi doći do raznih reakcija iz svijeta.