Poklon vrijedan 243.000 dolara

Kupac kožnate jakne Olivije Newton John vratio je glumici nakon dražbe

Hina

Reuters

Reuters

»Izgledi da se pobijedi recidiv raka uz pomoć najnovijih terapija tisuću su puta veći od toga da se netko pojavi iz vedra neba, kupi vama omiljeni predmet na dražbi i vrati vam ga«, kazao je anonimni kupac glumici predajući joj odjevni predmet u Kaliforniji prošli vikendSYDNEY Kupac crne kožnate jakne koju je Olivia Newton John nosila u filmu »Briljantin« vratio ju je pjevačici nakon dražbe, doniravši 243.000 dolara, koliko je potrošio na kupnju, njezinu centru za liječenje raka u Australiji.


»Taj odjevni predmet ne bi trebao završiti u ormaru nekog milijardera samo zato da bi se on mogao hvastati tim podatkom«, kazao je anonimni kupac kožnate jakne koji ju je kupio na dražbi.


»Izgledi da se pobijedi recidiv raka uz pomoć najnovijih terapija tisuću su puta veći od toga da se netko pojavi iz vedra neba, kupi vama omiljeni predmet na dražbi i vrati vam ga«, kazao je anonimni kupac glumici predajući joj odjevni predmet u Kaliforniji prošli vikend.
Jakna i crne hlače što ih je Newton-John nosila za vrijeme dueta s Johnom Travoltom u filmu Briljantin iz 1978. prodani su prošli mjesec različitim kupcima na aukciji na Beverly Hillsu prošlog mjeseca, za dvaput višu cijenu od očekivane.


Na dražbi je bilo oko 500 predmeta iz glumičine kolekcije, a u prodaji su se našli da bi se prikupilo što više novca za Centar za borbu protiv raka i wellness centar Olivia Newton-John iz Melbournea, koji je pjevačica i glumica utemeljila nakon što je prvi put doznala da boluje od raka dojke 1992. 71-godišnja Australka ranije ove godine kazala je da se s rakom dojke bori treći put.


Kupac kožnate jakne rekao je da je pjevačičin najveći obožavatelj te joj je poželio brz oporavak. Newton-John je otkrila da će jaknu izložiti u svojem centru u Melbournu.


»To je za mene nevjerojatno velikodušan čin, beskrajno sam mu zahvalna«, kazala je.