Deadpool 3

Jedan od scenarista potvrdio nastavak filma: Vraća nam se omiljeni prosti i anti super-junak

P. N.

FOTO/Flickr

FOTO/Flickr

Neki su obožavatelji bili zabrinuti hoće li biti novog filma, a drugi nisu bili sigurni u kakvom će položaju spajanje kompanija ostaviti njihove omiljene likove.Jedan od scenarista filma “Deadpool” upravo je potvrdio da je film u izradi te da se čeka Marvelovo zeleno svijetlo, prenosi LADBible. Nakon što su prva dva nastavka bila opći uspjeh na globalnoj razini, omiljeni vulgarni anti super-junak, dobit će zasluženu triolgiju.


Iako su mnogi obožavatelji franšize i očekivali treći dio, zbog spajanja Foxa i Disneyja, sudbina filma je bila neizvjesna. Jedan od scenarista filma, Paul Wernick, kaže da još postoje stvari koje treba riješiti, ali da on i Rhett Reese samo čekaju Marvelov blagoslov. 


Wernick je za Den of Geek izjavio: “Samo čekamo riječ s vrha. Postoje još neke stvari koje treba riješiti, primjerice kako se Deadpool uklapa u Marvelov svijet uz ostale Marvelove likove. Hoće li u nekom trenutku doći X-Men? Fantastična četvorka? Postoji mnogo toga što treba riješiti i mislim da ćemo svi dobiti zasluženi odmor od Deadpoola, Ryan i mi i svi”.
Ovo nije jedina dobra vijest u proteklih nekoliko dana. Neki su obožavatelji bili zabrinuti hoće li biti novog filma, a drugi nisu bili sigurni u kakvom će položaju spajanje kompanija ostaviti njihove omiljene likove.


Wernik uvjerava da je Marvel (čiji je vlasnik Disney) obećao dopustiti njegovom timu da radi filmove oznake R. Američka oznaka “R” znači “restricted” odnosno zabranu za gledatelje mlađe od sedamnaest godina, koje roditelj ili odrasli skrbnik mora pratiti u kino. 


Za Entertainment Weekly kaže: “Uvijek se čujemo s Ryanom Reynoldsom. Mislim da je istina da se mi svi još tražimo. Marvel nam je dozvolio ‘R’ filmove u svijetu Deadpoola i nadam se da će nam dozvoliti ulazak u Marvelov svijet stripova, da se igramo i u toj kutiji s pijeskom. I mi i Ryan osjećamo da je to dobra ideja, mora biti odlična. Mislim da kada se jednom složimo oko toga što je dobra ideja, krećemo u utrku. Ryan je užasno zaposlen, imamo mnoštvo projekata, ali probudimo se misleći na Deadpoola i zaspemo misleći na njega”, zaključuje.