“Very Ralph"

HBO potrošio ogroman iznos na cvjetne aranžmane: Gosti svejedno nisu bili oduševljeni filmom

P. N.

PHOTO/Ralph Lauren, Instagram

PHOTO/Ralph Lauren, Instagram

Raskošni ukrasi i blistavi prijem nisu bili dovoljni da očaraju publiku. HBO nije štedio ni centa za premijeru dokumentarca o dizajneru Ralphu Laurenu, “Very Ralph”. Više od 40 tisuća dolara potrošili su na devet cvjetnih aranžmana koji su krasili njujorški Met. Raskošni ukrasi i blistavi prijem u Egipatskom hramu (odjelu muzeja) nisu bili dovoljni da očaraju publiku. Za to im je, čini se, ipak trebao malo bolji film. 


Page Six prenosi da su mnogi gosti nakon “sjedenja i gledanja beskrajnog, besciljnog i popustljivog odavanja počasti slavnom dizajneru”, na afterpartyju izrazili želju za povratkom dugogodišnje direktorice dokumentara, Sheile Nevins.


“Upravo sam gledao dvosatnu reklamu za Ralpha Laurena. To se nikada ne bi dogodilo da je sve nadgledala Sheila”, komentirao je jedan od gostiju.


Nevins je ovog proljeća otišla u mirovinu, a bila je jedna od veterana HBO-a koji su otišli ove godine nakon potresa u kompaniji, uključujući i kupnju tvrtke AT&T.
Jedna je urednica modnog časopisa priznala da je i odspavala tijekom premijere, a grupa posjetitelja je spominjala i “novog čuvara u HBO-u”.


Dokumentarac inače prati život Laurena, od odrastanja u Bronxu do stvaranja velikog modnog carstva koje je prošle godine proslavilo pedesetu obljetnicu. “Very Ralph” sadrži intervju s modnim elitama kao što je urednica Anna Wintour, Robin Givhan, Naomi Campbell, Donna Karan i pokojni Karl Lagerfeld.


Samu zabavu i premijeru su pohađali Bruce Springsteen, Martha Stewart, June Ambrose, Ubah Hassan, Tory Burch, Vera Wang, Huma Abedin i mnogi drugi.


Wang je za Page Six opisala svoj pri susret s Laurenom kada je s trideset i šest godina otišla na intervju za posao. “Bila sam zabrinuta da neću dobiti posao. Bila sam nervozna jer sam se bojala da me neće smatrati dovoljno talentiranom”, kaže Wang dodajući da je to za nju bilo “vrlo sretno mjesto za raditi”.