Cinestar

Cinema Book Club donosi novi koncept kina

Kim Cuculić

Cilj je Cinema Book Cluba predstaviti filmove koji su snimljeni prema književnim djelima i povezati ova dva vida umjetnostiOva godina obiluje filmovima snimljenima prema knjigama, što je nadahnulo CineStar da predstavi novi koncept – Cinema Book Club.


Cilj je Cinema Book Cluba predstaviti filmove koji su snimljeni prema književnim djelima i povezati ova dva vida umjetnosti.


Prvi Cinema Book Club održat će se od 27. do 30. siječnja u Kaptol Boutique Cinema, a na programu će biti filmovi »Mračna kći«, premijerno »Ulica noćnih mora« i »Igra ljubavi i mržnje«.
Pored raznih skrivenih prigodnih iznenađenja za posjetitelje na ukupno 36 projekcija ovih triju filmova na Kaptolu, 27. siječnja može se sudjelovati na književnoj večeri o fenomenu Elene Ferrante.


Partner Cinema Book Cluba je Knjižara Fraktura, koja sve posjetitelje zagrebačkog Cinema Book Cluba daruje posebnim popustom od 25 kuna koji se može iskoristiti do 31. ožujka.


Posjetitelji Cinema Book Cluba u drugim CineStar dvoranama diljem Hrvatske dobit će popust na online kupnju na fraktura.hr u istom razdoblju.