Novi triler

Bruce Willis i Megan Fox zajedno na filmskom platnu kao par agenata FBI u lovu na serijskog ubojicu

T.I.

Osim dvoje zvijezda, u filmu nastupa i Emile Hirsch koji nastupio u zapaženim ulogama u većem broju filmova od formata. Zadnji među njima bio je Tarantinov „Bilo jednom u Hollywoodu“Dok ih je na Floridu doveo drugi slučaj, putevi agenata FBI-a Karla Heltera  i Rebecce Lombardi  ukrštaju se s floridskim policajcem Byronom Crawfordom, koji istražuje niz ubojstava žena za koja sumnja da su međusobno povezana. Kad Lombardi bude oteta, sve se pretvara u utrku s vremenom prije nego što postane sljedeća žrtva serijskog ubojice.


Ovo je sinopsis novog trilera “Midnight in the Switchgrass” s Bruceom Willisom u glavnoj ulozi agenta Heltera u produkciji Lionsgatea koji je upravo objavio prve slike iz scena filma.


Nekad jedan od najplaćenijih glumaca u Hollywoodu, mamac za gledatelje i glavni protagonist mnogih blockbustera posljednjih godina nekritički niže uloge B-produkcijama akcijskih i SF filmova od kojih mnogi ni ne dođu do kina, već se rade za nezahtjevno „video na zahtjev“  tržište.  Bruceu Willisu kao da nedostaje novaca pa prihvaća svašta, glumi prečesto i ruši si ugled jer ti filmovi (uglavnom ne zbog njega), nailaze na prijezir kritike. Ponekad se od šume ni ne vidi stablo, pa i u toj gomili naslova za brzi zaborav promakne i pokoja uloga koja podsjeća na njegove bolje dane kao što je redateljski debi Edwarda Nortona „Motherless Brooklyn“ i Shyamalonov zaključni film Unbreakable trilogije „Glass“.
Iako ponovno radi u filmu s ograničenim budžetom i s redateljskim i scenarističkim debitantima, ipak obećava činjenica da je redatelj Randall Emmett prokušani filmski producent koji među ostalim na svom kontu ima i rad na „The Irishman“ velikog Martina Scorsesesa.


Također, ni glumačka postava nije za odbaciti. U ulozi njegove FBI kolegice nastupa Megan Fox koja osim svog statusa seks-simbola još uvijek čeka priliku da pokaže što može u glumačkom smislu, te Emile Hirsch kao lokalni policajac Crawford, koji nastupio u zapaženim ulogama u većem broju filmova od formata. Zadnji među njima bio je Tarantinov „Bilo jednom u Hollywoodu“.


Ovaj potencijalno zanimljiv triler trebao bi se pred gledateljima naći u srpnju.Foto: Lionsgate