Povratak MTV antijunaka

Beavis and Butthead preko Zooma objavili da “rade film” za Paramount +

T.I.

Sad kad su već svi pomalo zaboravili na njih s obzirom da su „umirovljeni“ već deset godina, Paramount se sjetio crtanog para i odlučio napraviti još jedan igrani filmBeavis and Butthead, par socijalno neprilagođenih, priglupih i prostih klinaca bili su veliki hit 90-ih godina na MTV-u. Sjedeći vječito na kauču i gledajući televiziju njihovi komentari puni seksizma, ljubavi prema nasilju, političke nekorektnosti bili su protkani finim ubacivanjem socijalnih komentara secirajući kroz grubi humor svijet kakav je tada bio.


U sveukupno osam sezona, prvih sedam na MTV-u emitirano je između 1993. i 1997., i onda još jedna sezona 2011. U međuvremenu je napravljen i cjelovečernji crtani film „Beavis and Butt-Head Do America“ na vrhuncu slave 1996. i donio lijepu zaradu Paramountu koji je uložio 12, a vratilo mu se 63 milijuna dolara.


Sad kad su već svi pomalo zaboravili na njih s obzirom da su „umirovljeni“ već deset godina, Paramount se sjetio crtanog para i odlučio napraviti još jedan igrani film. Točnije, iza projekta stoji Paramount +, striming video platforma dosad poznata kao CBS All Access, koja će biti rebrendirana kao Paramount + od sljedećeg mjeseca.
Mike Judge, kreator Beavisa i Buttheada i čovjek koji im posuđuje glas, u više je navrata posljednjih godina govorio kako bi volio napraviti još jedan cjelovečernji film. Nikakvi detalji o produkciji još nisu objavljeni, ali informacija je pouzdana s obzirom da su sami Beavis i Butthead jučer na Yutubeu preko Zooma objavili da „rade film“ za Paramount +.