Rođendanska čestitka

Elsa Pathaky podijelila fotografiju supruga Chrisa Hemswortha iz kade – s papigom na glavi

A. P.

FOTO/Elsa Pataky, Instagram

FOTO/Elsa Pataky, Instagram

Zvijezda 'Thora' navršila je 39. godina i primila pregršt čestitkiGlumac Chris Hemsworth proslavio je svoj 39. rođendan.


Marvelova zvijezda, koja je savršeno utjelovila boga Thora, na društvenim mrežama je primio brojne čestitke povodom rođendana.


Chrisovi prijatelji objavili su brojne fotke iz njegove mladosti, prije nego što je bio globalna zvijezda, a posebnu posvetu napisala je njegova 46-godišnja supruga Elsa Pataky.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Elsa Pataky (@elsapataky)

Na Instagramu je Elsa objavila tri fotografije: prvu u kojoj Chris leži u kadi s papigom na glavi, drugu s njihovo troje djece te treću sa seta filma ‘Thor: Love and Thunder’, gdje je Elsa imala cameo ulogu vučice.


Uz objavu je napisala:”Sretan rođendan mom omiljenom dreseru papiga, krotitelju djece i supruga, ne postoji ništa što ne možeš učiniti. Volimo te do mjeseca i natrag.”


Chris je na svojem profilu podijelio zabavan video u kojem mu njegova djeca pjevaju pjesmu sretan rođendan, dok on puše svjećice na improviziranoj torti od sladoleda.


“Hvala za svu rođendansku ljubav! I ovu sjajnu tortu koju su moja djeca napravila tako što su sav preostali sladoled iz zamrzivača izvadili na tanjur.”, napisao je u objavi.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Chris Hemsworth (@chrishemsworth) 


Chrisu su u komentarima rođendan čestitale brojni poznati kolege poput Chrisa Pratta i The Rocka, dok je Mark Ruffalo, koji je u Marvelovim filmovima utjelovio Hulka, objavio fotografiju sa seta na kojoj Chris odmara.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Mark Ruffalo (@markruffalo)Šaljivo je napisao: “Šaljem svu rođendansku ljubav party životinji i nježnom divu. Pazi da ga ne probudiš, mora štedjeti svoju energiju.”


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Aaron Grist (@azzagrist)