KUHINJA MAME DANIJELE

Ella Dvornik objavila recept za paniranu piletinu bez jaja i brašna: Evo kako je ispala

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Ella je umjesto brašna i jaja, koristila grčki jogurt.



Panirana se piletina često nalazi na tanjurima u vrijeme ručka ili večere. U originalnom se receptu panira korištenjem jaja, brašna i krušnih mrvica, a Ella Dvornik je na Instagramu otkrila i recept njezine mame Danijele.


U obliku InstaStoryja, podijelila je recept sa svojim obožavateljima. “Umjesto brašna i jaja, grčki jogurt za paniranje. Hvala mama na savjetu. Baš me zanima kak’ će ispast”, napisala je u prvim objavama.


Ella Dvornik, Instagram

Instagram


Objasnila je i da nakon jogurta, piletinu treba staviti u krušne mrvice, a na upit obožavatelja oko toga koliko meso treba stajati u jogurtu, kazala je – pet minuta.


Ella Dvornik, Instagram

Instagram




Na kraju je objavila i kako joj je sve ispalo, pokazavši fotku uz komentar da je meso vrlo mekano.


Ella Dvornik, Instagram

Instagram